Begin 2022 start ik met een nieuwe uitdaging: het directeurschap bij ZHCo-PeriScaldes.

Samen werken aan een gezonde (huisartsen)zorg

Vanaf het eerste moment dat ik binnen liep in het pand van de ZHCo-PeriScaldes in Heinkenszand heb ik mij welkom gevoeld. Warm, hartelijk, open en professioneel. Dat goede gevoel is niet meer weggegaan en ik ben daarom ongelofelijk blij dat ik het vertrouwen heb gekregen om begin 2022 het directeurschap op mij te nemen. Er liggen veel uitdagingen en ik kijk uit naar de (hernieuwde) samenwerking, zowel intern als extern. Van nature ben ik gericht op verbinding en samenwerking en dat zal nodig zijn om de Zeeuwse (huisartsen)zorg op een gezonde manier vorm te geven.

De komende jaren zal ik geen nieuwe (interim) opdrachten aannemen, aangezien mijn aanstelling bij ZHCo-PeriScaldes nagenoeg fulltime is.

Lees hier de formele berichtgeving op de websites van de ZHCo en PeriScaldes.

Naar overzicht