Momenteel neem ik geen nieuwe opdrachten aan, maar als u vragen heeft of de samenwerking zoekt, neem dan gerust contact met mij op.

Wat anderen over mij zeggen:

Iemand met een 'open mind', relativeringsvermogen en humor en iemand die anderen laat groeien.

Wim Brandes - HR manager bij WVO Zorg

Ik kende Finus al als een heel toegankelijk en fijn mens. Iemand met een ‘open mind’, relativeringsvermogen en humor en iemand die anderen laat groeien. Toen ik collega van Finus werd bleek dat hij nog steeds die aimabele persoon was die veel ruimte biedt aan anderen en daarmee het vertrouwen geeft om te groeien. Dat veranderde evenmin toen hij mijn leidinggevende werd als bestuurder van Zorgstroom. Finus blijft gelukkig altijd zichzelf, een warm mens, met belangstelling voor zijn medemens vanuit een groot sociaal hart.

Zijn basishouding is gericht op het ontwikkelen van mensen en teams.

Ivo Konings - Organisatieadviseur bij Collegamento Advies

In de afgelopen jaren heb ik diverse trajecten mogen begeleiden bij MWW en Zorgstroom. Trajecten gericht op het opzetten van netwerkgerichte teams, de ontwikkeling van het MT en rondom de strategische positionering van MWW. Daarbij heb ik Finus zien ontwikkelen van divisiemanager naar bestuurder. Finus heeft een sterk strategische oriƫntatie en weet op welke wijze hij in een complex krachtenveld ambities, belangen en motieven kan verbinden. Telkens zoekend naar nieuwe oplossingen. Zijn basishouding is gericht op het ontwikkelen van mensen en teams. Door hen richting en ruimte te geven en door altijd open te staan voor andere zienswijzen en opvattingen. Bijeenkomsten met Finus zijn altijd in een prettige, ontspannen en onderzoekende sfeer. Zijn gevoel voor humor doet daar zeker in mee. Het is een genoegen om met Finus te mogen samenwerken.